Συστήματα PARKING

  • Τα συστήματα parking MLA έρχονται να καλύψουν την ανάγκη που δημιουργείτε για νέες θέσεις στάθμευσης και εξοικονόμηση χώρου στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα χωρίς την κατασκευή επίπονων κεκλιμένων επιπέδων.

 

Με τα ανυψωτικά μηχανήματα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για μεταφορά και στάθμευση οχημάτων καλύπτουμε όλες τις ανάγκες στάθμευσης των κτιρίων.

- Ψαλιδωτή πλατφόρμα ανύψωσης οχημάτων τύπου MLS/SC1 – 2 A : είναι κατάλληλη για τη μεταφορά οχημάτων σε πολλαπλά επίπεδα. Εκμεταλλεύεται όλο το διαθέσιμο φρεάτιο, είναι στιβαρής κατασκευής και επιτρέπει στον οδηγό – χειριστή να πραγματοποιεί όλες τις κινήσεις από το χειριστήριο που υπάρχει εντός της πλατφόρμας.

Ψαλιδωτή πλατφόρμα ανύψωσης οχημάτων
psalidwti platforma anupswsis oximatwn1  parking-11  parking-13 

 

- Σύστημα στάθμευσης οχημάτων: ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε κτηρίου. Συστήματα στάθμευση 2 ή 4 θέσεων, ανεξάρτητα ή εξαρτημένα, περιστρεφόμενη πλατφόρμα αλλαγής κατεύθυνσης οχημάτων 360ο ή και συνδυασμό των παραπάνω για να μεγιστοποιηθούν κατά το δυνατότερο οι θέσεις στάθμευσης του κτιρίου.
Για λεπτομέρειες των συστημάτων μας επικοινωνήστε με την εταιρία μας και οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν τις ιδανικότερες λύσεις.

Συστήματα Στάθμευσης Οχημάτων
systimata stathmeusis-oximatwn1  systimata stathmeusis-oximatwn2 2  rotate 1
 


Γκαραζόπορτες , Ρολά ασφαλείας
, Δικτυωτά ρολά κατάλληλα για βιτρίνες καταστημάτων , Συρόμενοι και Ανοιγόμενοι Μηχανισμοί πόρτας , Πόρτες ασφαλείας ,Πτυσσόμενα κάγκελα, Αυτοματισμοί

Γκαραζόπορτες - Ρολά Ασφαλείας
parking-16 1 gkarazoportes-rola-2 gkarazoportes-rola-3 

Στην εταιρία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα των παραπάνω προϊόντων , τα οποία προσφέρουν ευκολότερη πρόσβαση και μεγαλύτερη ασφάλειας στις οικίες σας αλλά και στα καταστήματα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας σταλεί προσπέκτ με όλα τα προϊόντα μας.

  click-here     Τεχνικά Φυλλάδια
 
επιστροφή στην κορυφή