Συστήματα ανύψωσης & διακίνηση φορτίων

Η γρήγορη & εύκολη διακίνηση & μεταφορά φορτίων είναι ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι χώροι αποθήκευσης αλλά και αρκετές επιχειρήσεις με πολλαπλά επίπεδα.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα M.L.A. είναι τα ιδανικότερα για να υπερνικούν τις υψομετρικές διαφορές χρησιμοποιώντας όλα τα επίπεδα του κάθε κτιρίου εξοικονομώντας χώρο και χρόνο.


-Ανεβατόρια φορτίου ή ψαλιδωτές πλατφόρμες κατασκευάζονται σε όλες τις διαστάσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε χώρου. Ενημερώστε μας για τις διαστάσεις του φρεατίου, την υψομετρική διαφορά, το ωφέλιμο φορτίο και εμείς θα σας προτείνουμε και θα σχεδιάσουμε το καταλληλότερο μηχάνημα για εσάς.

Η διακίνηση φορτίων αποτελεί ένα από τα μείζονα προβλήματα των χώρων αποθήκευσης.
Η εταιρία μας έρχεται να σας προτείνει και στο τομέα αυτό τις πιο σύγχρονες και οικονομικές λύσεις με κατασκευές εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση.

Αναβατόρια Φορτίου
 anabatoria fortiou16of25  anabatoria fortiou11of25  anabatoria fortiou5of25

 

Ψαλιδωτές Πλατφόρμες
psalidwtes platformes 1  psalidwtes platformes 2  psalidwtes platformes 3 

 


-Ράμπες αλουμινίου χειροκίνητες ή υδραυλικές , συρόμενες ή σταθερές. Η χρήση τους είναι πολλαπλή και οι διαστάσεις τους ποικίλουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα για τη μεγάλη γκάμα μας.

Τα μηχανήματα M.L.A. κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, φέρουν σήμανση CE και 24μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ράμπες Αλουμινίου
rampes alouminiou19of25 rampes alouminiou23of25  rampes alouminiou18of25 

 

 

  click-here     Τεχνικά Φυλλάδια
 
επιστροφή στην κορυφή